Zomer Kunst Retraite en cursuslocatie Courtesoult

cursuslokatie Frankrijk

Courtesoult is een mini dorpje van 35 inwoners. Een plek waar de tijd van jou is en je de stilte nog kunt horen. En als je ’s nachts naar de sterrenhemel kijkt, realiseer je je hoe nietig wij zijn als onderdeel van ons zonnestelsel. De omgeving is heuvelachtig, bossen worden afgewisseld met landbouwgrond. Leegte en natuur. Zonnebloemen, gele korenvelden, meertjes, lavoirs. Een palet van wekelijks wisselende kleuren. Fijn droog klimaat. Zo’n 5 graden warmer dan in Nederland.

Zomer Kunst Retraite op deze magische plek

Een open werkperiode voor schrijvers, dichters en beeldend kunstenaars 1 juli tot begin augustus 2018 – € 15,– per dag exclusief maaltijden (die verzorgen we met elkaar) of € 5,- per dag als je een dag per week beschikbaar bent voor klussen (op voorwaarde dat er klussen zijn) – je kunt dagelijks meedoen aan yoga en meditatie.

Voor wie hierin geïnteresseerd is:

Kunst retraite met opstellingen 1- 8 juli 2018 – kosten € 275 exclusief maaltijden (die verzorgen we met elkaar) – meer informatie en aanmelden. Voor informatie over opstellingen kun je op mijn website kijken www.kompassieinbeeld.nl (tijdelijk uit de lucht)

Waar?

Courtesoult ligt op ongeveer 650 km van Utrecht in het oosten van Frankrijk. Het dorp heeft geen winkels. Met de trein reis je naar station Culmont-Chalindrey (vlakbij Langres). Ik kan je daar ophalen.
Rue Général Lavoignet 8, 70600 Courtesoult, Frankrijk
Te huur als werk of workshop locatie
Ook inclusief maaltijden. Als je geïnteresseerd bent: kb@beispiel.nl
IMG_1744