CV Annemieke en Nathalie

AAEAAQAAAAAAAAOMAAAAJDZkMzYzYWUxLWJjYjctNDJhYi1hZTBlLTZkMmE5MzVhZjkxMw

“Nathalie Gerards (1968) is lang op zoek geweest naar de bron. Als kind volgde ze kleine beekjes tot daar waar ze uit de aarde ontsproten. Midden in en met de natuur is ze opgegroeid. Met mensen werken is mooi, eerst als verpleegkundige, nu als yogadocente (2004), ademcoach, ontspanningsmasseuse en acces bars practitionar, begeleidt ze iedere week vele mensen naar een diepe ontspanning en naar hun innerlijke bron.

In 2009 begon ze met de opleiding tot ademcoach bij Inspirational Breathwork. Hierin heeft ze haar passie gevonden en is ze er tijdens diepgaande spirituele processen achter gekomen dat de bron zich manifesteert in de aarde , zo boven, zo beneden. Het heeft haarzelf diepgaand doen ontspannen en daardoor kan ze Inspirational Breathwork met haar hart uitdragen en begeleiden.”

de0eeb1386274a619de1a01aadea0558_hd

Annemieke Borrias (1966) heeft een aantal jaren geleden het roer omgegooid en is aan de slag gegaan als familie en portret fotograaf. Hoewel dit werk haar veel voldoening bracht, realiseerde ze zich op een dag dat ze nog steeds geen rust gevonden had en dat ze die rust in uiterlijke factoren ook niet zou vinden. Daarna is ze begonnen met meditatie en korte tijd later met adem sessies. Het intensieve proces dat de adem op gang bracht, hebben haar geholpen de weg te vinden naar een leven met meer gemoedsrust (peace of mind) en richting. In 2010 volgde ze de opleiding tot ademcoach bij het Inspirational Breathwork Instituut. Via het ademwerk maakte ze kennis met familie opstellingen en in 2017 sloot ze de opleiding tot familie opsteller af bij het Instituut voor Systemisch Werk in Dieren.