De verboden vrouw spreekt

MMkopieweb

Op verzoek of op eigen initiatief organiseer ik on-line meetings met opstellingen en energetische oefeningen. De meetings duren 2 uur en ik werk met het programma ZOOM (een soort Skype maar dan stabieler).

De eerste serie van 4 bijeenkomsten loopt op dit moment en gaat over onderwerpen ontleend aan het boek De verboden vrouw spreekt  van Pamela Kribbe.  We tunen tijdens de meeting in op het persoonlijke binnen de universele thema’s.  Ik raad je aan het boek (om meer redenen dan deze serie) van tevoren te lezen.

Ik heb een aantal formats ontwikkeld. Soms werk ik met een on-line veld, soms mmet een opstelling in the mind of een begeleide helende meditatie, we tunen in op mensen uit je systeem of op jouw innerlijke en uiterlijke wereld. Ik merk dat nieuwe thema’s weer nieuwe werkvormen uitnodigen. Ik werk met wat zich voordoet.

De bijeenkomsten zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn of haar eigen proces of dit wil uitdrukken in een werkvorm. Na afloop wordt een helende beweging uitgenodigd die, als je dat wilt, in een eigen expressie – vorm kan worden uitgedrukt (woord, beeld, film, dans etc.).  Vaak zorgt dit voor verdere verdieping.

Mocht je interesse hebben laat het me weten. Ik stem data en moment van de dag  met de deelnemers af via een datumprikker. Kosten € 40 voor de serie.

9200000060020344

Boek van Pamela Kribbe met een gesprek, vragen en antwoorden (gechannelde berichten) met Maria Magdalena. MM wordt geportretteerd als een visionair healer. Er wordt haarscherp beschreven wat de schaduwzijde is van zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie (in mannen en vrouwen) en waar de potentie tot een helende beweging is. Het gesprek gaat in op persoonlijke thema’s, dilemma’s die door de eeuwen heen in ons collectieve bewustzijn ingesleten zijn. Hierdoor zijn onbewuste aannames ontstaan die de onbalans in onze wereld vormen zoals deze nu is en waar we zelf deel van uit maken. De thema’s zijn universeel en herkenbaar voor iedereen.

De energetische verschuiving kun je voelen bij het lezen van de teksten. En dat is waar het eigenlijk om draait. De boodschappen hebben tot doel je dichter bij jezelf te brengen -bij je eigen waarheid en wijsheid.