De verboden vrouw spreekt

MMkopieweb

De verboden vrouw spreekt is een doorlopende serie workshops waarin we systemisch onderzoek doen naar de collectieve M/V balans. Deze onbalans laat zich in ons allemaal (vaak onbewust) zien en ligt aan de basis van onrecht en ongelijkheid in relaties en in de maatschappij.

Samen kunnen we bijdragen aan het zichtbaar maken van het onzichtbare. Het pad loopt via het persoonlijke en daarmee is iedereen een bijdrage voor het grote geheel, te beginnen met jezelf en je kinderen.

Veel onderwerpen kun je vinden in het boek van Pamela Kribbe De verboden vrouw spreekt en in tal van haar channelings die je op haar website. We tunen tijdens de sessies in op jouw vraag of vragen. Het boek is een aanrader. Ik heb het inmiddels 5 keer gelezen en vind steeds weer inspiratie.

De sessies zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn of haar eigen proces. Als kunstenaar kan het een bron zijn om te verbeelden of vertalen. Mijn ervaring is dat door de expressie het proces wordt verdiept. Ik nodig daarom aan het eind van de sessie een helende beweging uit, die door iedereen op eigen wijze kan worden uitgedrukt.

Mocht je interesse hebben laat het me weten. Ik stem data en moment van de dag met iedereen af via een datumprikker.

Data: najaar van 2019.

Kosten: € 60 voor een knippenkaart van 4x (of € 40 als je een kleine beurs hebt of een nieuwe deelnemer aanbrengt)

Reactie van een deelnemer:

Krijnie, my heart is full. I’m so grateful for this process of moving energy through art. After our call yesterday a simple collage for the story I’m writing became possible. Then, I was gifted, on my dreams last night, with a Brazilian song that goes very well with the message of the story. I don’t know how my subconscious was able to find a song that fits the writings so well. I will continue playing with this.

 

9200000060020344

Boek van Pamela Kribbe met gesprek, vragen en antwoorden (gechannelde berichten) met Maria Magdalena. MM wordt geportretteerd als een visionair healer. Er wordt haarscherp beschreven wat de schaduwzijde is van zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie (in mannen en vrouwen) en waar de potentie tot een helende beweging is. Het gesprek gaat in op persoonlijke thema’s, dilemma’s die door de eeuwen heen in ons collectieve bewustzijn ingesleten zijn. Hierdoor zijn onbewuste aannames ontstaan die de onbalans in onze wereld vormen zoals deze nu is en waar we zelf deel van uit maken. De thema’s zijn universeel en herkenbaar voor iedereen.

De energetische verschuiving kun je voelen bij het lezen van de teksten. En dat is waar het eigenlijk om draait. De boodschappen hebben tot doel je dichter bij jezelf te brengen -bij je eigen waarheid en wijsheid.