Ontwerp en creëer je eigen stilteplek

stilteplek03

Creatieve workshop Ontwerp en maak je eigen stilteplek
We beginnen de dag met beweging en bij jezelf komen, rustig of dynamisch. Dat is aan jou. Daarna gaan we aan de hand van een beeldend ritueel naar het rijk van jouw innerlijke beelden. Waar heb jij behoefte aan en hoe krijgt dit de ruimte?

Na deze ontdekkingstocht ga je creëren en vormgeven
Dit onderdeel beslaat een groot deel van de dag. Je laat je onverwachte invallen stromen en je verbeeldt je gedachten. Je gaat jezelf verrassen. De dag leidt via intuïtief ontwerpen naar expressie en vormgeving van jouw stilteplek. De dag leidt via intuïtief ontwerpen naar expressie in materiaal en vorm en samenstellen van jouw stilteplek. Je maakt een ruimtelijke collage met zelf gemaakt beeld en dingen die waardevol voor je zijn.

De bouwstenen
Er is volop aanwezig: karton en papier, houtskool, krijt, verf, klei, inkt. Neem zelf ook materiaal mee dat op een of andere manier bij je past (takjes, kiezels, stof, foto’s of een tekst die je aanspreekt). En een tafeltje, plank, bankje of object waarmee je je stilteplek wilt vormgeven.

Wanneer?
Zaterdag 20 januari 2018 : 10.00 – 17.00 uur vanaf 9.30 uur is er koffie en thee
Voor wie?
Deze dag is interessant voor je als je interesse hebt in een creatief proces en zelfonderzoek en jezelf wilt verrassen. Ervaring met creatief werk is niet nodig.
Waar?
Het atelier van Huis als Museum, Nervistraat 3 in Amersfoort.
Lunch
Je neemt zelf een bijdrage mee voor de feestelijke lunch. Ik zorg voor soep.
Aantal deelnemers
maximaal 8
Kosten
€ 75,- inclusief materialen, koffie, thee en lekkers. € 125,- bij inschrijving van 2 personen en als een minimum inkomen hebt  € 37,50 p.p.
Kleding
Trek gemakkelijke kleding aan die vies mag worden.

De workshop wordt gegeven door Krijnie Beyen.