tuin-vanaf-boven-mediumIn 1989 zocht ik een plek om werken en wonen te combineren in een huis waar ik ook tentoonstellingen en kunstprojecten kon organiseren. Het Etalageplan in Zielhorst, Amersfoort bood de mogelijkheid om een eigen huis te laten bouwen. Een droom werd voor mij werkelijkheid. Zeker toen het lukte om een eigen vrouwelijke architect te kiezen.

De architect van mijn keuze werd Erna van Sambeek en het huis kwam er met atelier, kantoor en woongedeelte. We noemden het Huis als museum. Een niet conventioneel huis met dito indeling, met volop plek voor kunst, hoekjes om je terug te trekken en doorkijkjes naar buiten en verbinding met de tuin. Het is een plek die verrast en inspireert. Waar het licht en open is en toch intiem.

Na 5 jaar in Deventer ben ik weer terug in Amersfoort, in Huis als Museum. Met mijn bagage als beeldend kunstenaar, organisator van zinvolle kunstprojecten en begeleider van systemische opstellingen wil ik de komende jaren in Huis als museum een platform en programma bieden voor ontmoeting en verbinding voor iedereen die op een of andere manier zijn/haar leven wil verlichten. Voor mij voelt het alsof ik mijn missie en passie kan leven. Kijk in de kamers voor de activiteiten en bij agenda wanneer ze plaatsvinden en voel je vooral van harte welkom.

Krijnie Beyen

De Kunst van het persoonlijke en van het collectieve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s