Workshop Beeld van mijn moeder

dubbelportret vriendschapkopie6

Creatieve workshop Beeld van mijn moeder

Zaterdag 12 mei 2018

Begeleider: Krijnie Beyen
We beginnen de dag met een geleide meditatie waardoor je op een dieper niveau verbonden raakt met jezelf. Daarna gaan we een systemische oefening doen over de plek van jou, je moeder, vader en broers/zussen in jouw gezin van oorsprong of nog een of meer generaties terug. Je stelt jouw beeld op en het veld laat vervolgens zien wat de onderliggende verhoudingen zijn.

Na deze ontdekkingstocht ga je creëren, schuiven, plakken, tekenen
Dit onderdeel beslaat een groot deel van de dag. Aan de hand van het door jou meegebrachte beeldmateriaal/foto’s van je familie en je opstelling ga je aan een collage werken waarin jouw nieuwe inzichten verbeeld worden. Waar en hoe krijg jij de ruimte? Je laat je onverwachte creatieve invallen stromen en herschept je eigen werkelijkheid.

De bouwstenen
Er is volop aanwezig: karton en papier, houtskool, lijm, krijt, verf, inkt. Neem zelf ook oude tijdschriften mee en kopiën van foto’s in verschillende formaten en/of een tekst die je aanspreekt.

Tijden?
10.00 – 17.00 uur vanaf 9.30 uur is er koffie en thee.
Voor wie?
Deze dag is interessant voor je als je interesse hebt in een creatief proces en zelfonderzoek en jezelf wilt verrassen. Ervaring met creatief of systemisch werk is niet nodig.
Waar?
Het atelier van Huis als Museum, Nervistraat 3 in Amersfoort.
Lunch
Je neemt zelf een bijdrage mee voor een feestelijke lunch. Ik zorg voor soep.
Aantal deelnemers
maximaal 10
Kosten
€ 85,- inclusief materialen, koffie, thee en lekkers. € 140,- bij inschrijving van 2 personen en als een minimum inkomen hebt  € 42,50 p.p.
Kleding
Trek gemakkelijke kleding aan die vies mag worden.